torsdag 26. november 2009

Nytt stuegulv på oss for kr. 0,-

Mine svigerforeldre legger nytt lekkert hvitlasert eikegulv i hele leiligheten sin, og gulvleggeren vet at min kjære er elektriker. Han har fått problemer med noen elektriske ting i huset sitt, og tilbød oss nytt, valgfritt gulv ferdiglagt som en gjentjeneste. Tankene begynte å gå, og fantasien løp helt løpsk her. Det er jo så mye lekkert.
Vi har standard, normal parkett i stuen, som var her da vi kjøpte huset. Kanskje vi kan sette vårt preg og vår stil på det raskere enn vi trodde nå da? Gulvet i stuen hadde vi jo ingen planer om å ta enda, så dette var jo virkelig supert.
Det er så greit med håndtverkere, for de kan bytte tjenester, og så går det oss interiørgale jenter til gode ;-) Vi skal jo gjerne ha ting gjort i går, sånn er iallefall jeg.
Nå tar det nok en stund dette her, for gulveleggeren har fullt opp for tiden. Men bare å vite at dette er på trappene, er jo enda en ting å glede seg til.
Og at det ikke kommer til å koste noe, er jo absolutt verdt å vente på.
Dette blir spennende!


Her er et miniglimt av gulvet i stuen slik det er nå.

3 kommentarer:

Kristine sa...

Virkelig noe å glede seg til! Og da spiller det liksom ingen rolle om det blir en stund til. Som en bonus har du bare enda litt mer tid til å orientere deg og velge det helt riktige gulvet :) Kos deg! og ha en fin dag :)

Kristine

kitty sa...

Snakker om! Skal ikke si hvor mye vi betalte for golvet vårt ... Men jeg anbefaler hvitoljet eik - brede, lange planker med faser. Veldig happy med mitt!

Anka sa...

Oiiiiii! Nå har du fått noe å tenke på:) Så mange muligheter.... drømme, drømme.... Kos deg!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten