torsdag 12. november 2009

Besøk av takstmann i dag

Jeg har såvidt nevnt i et innlegg tidligere om badreommet vårt oppe som har en membran i gulvet som viser seg å være utett.

Vi oppdaget det da vi la nytt tak i stuen i januar i år, og det plutselig kom vann gjennom taket. Det skjedde bare en uke etter at taket var ferdig med nye lekre spotlight. Vi fikk helt panikk her, og var redd vi måtte rive hele taket igjen. Vi hadde takstmann her som målte fukt, og gudsjelov så var det bare noen dråper som var kommet igjennom, og alt var tørt og fint. Ingen skade. Puh!
Denne saken har jo dratt ut i en evighet, og nå er det da 8 måneder siden dette skjedde. Vi har klaget, for det står i papirene at det er garanti på badet, og at det er utført av fagmann. Det er det da ikke, så saken er jo egentlig soleklar. Men man vet jo hvordan forsikringsselskapene er.
"Forrige takstmann som var her satt en latterlig liten sum som ikke vil dekke jobben håndtverkerne skal ha engang". Dette er ordene takstmannen som var her i dag brukte, så det hørtes veldig oppløftende ut etter det han kunne fortelle. Han skulle ha alt klart i løpet av et par dager, så nå blir det spennende.
Det verste med dette er jo at vi må bruke badet nede til å dusje på. Det kunne ha vært greit det, men der har vi kun en liten dusj til boblebadet. Det vil si at vi må sitte oppe i karet for å dusje. Det badet er jo ment som et kosebad, ikke et du tar deg en rask dusj på når du har dårlig tid. Det er kjempeslitsomt, så jeg gleder meg som en liten unge til alt dette er i orden. Men det kommer jo til å ta en god stund til, for gulvet på badet oppe må jo rives, og da går jo også veggene. Det vil si - hele badet. Men da er man iallefall i gang, og det er det viktigste.


En liten kikk på badet oppe.

Kryss fingrene da for de neste to dagene!

Jeg ønsker alle mine besøkende en strålende dag :-)

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten