TRENINGSDAGBOK

Sist oppdatert: Søndag 7. mars 2010.
Alle innlegg om trening på bloggen, finner du HER!

Her vil jeg skrive inn mine mål for treningen og dietten, slik at jeg kan gå tilbake og hele tiden ha oversikt over fremgang og opprettholde motivasjonen min.
Startvekten januar 2010 var på 80,3 kg.
Min høyde: 172 cm.
DELMÅL: 75 kg.
MÅL: Å veie 70 kg. 20 april.
ENDELIG MÅL : 65 kg. i 2010.

 Litt slit på trening på man igjennom for å nå målene sine, men når man
kommer inn i det, så klarer man seg ikke uten. Lykkepille DE LUXE!

Fredag 12. februar 2010

Vekt: 77,7 kg.

Mål:
Legg: 39 cm.
Lår: 59 cm.
Hofter: 110 cm.
Liv: 99 cm.
Armer: 30 cm.

(Jeg startet skikkelig på diett og trening for 3-4 uker siden, men begynte ikke å måle meg før 12. februar).

Fredag 19. februar 2010

Vekt: 76,5 kg.

Mål:
Legg: 39 cm.
Lår: 57 cm.
Hofter: 110 cm.
Liv: 97 cm.
Overliv: 80,5 cm. (Denne glemte jeg sist, men den må med)
Armer: 29,5 cm.

I forhold til forrige uke er jeg ned 1,2 kg i vekt, og 2 cm. ned rundt livet og lårene. HURRA! Det går utrolig fort når man først kommer i gang, og er målbevisst. Jeg er kjempeglad!
Min kroppsfasong kalles for pæreform, det vil si at jeg er slankere i overkroppen enn underkroppen (les: hofter og rumpe) Så at hoftene ikke har gått ned noe denne uken er ingen overraskelse. Det blir spennende til fredag igjen! :-)
Jeg hadde tenkt til å legge inn noen bilder fra treningen som jeg tok for et par dager siden, men nå har IPhonen min bestemt seg for ikke å ville laste opp bildene, så da ble det ingen. Noe så irriterende!

Søndag 21. februar 2010
Stolt av meg selv i dag. Etter en fuktig kveld og hyggelig besøk i går, kan jeg vel ikke akkurat si at treningsiveren var på topp i dag. Det har gått litt i sakte film i dag, og jeg tenkte vel innerst inne at jeg ikke kom meg på trening i dag. Jeg har faktisk vært småsur i hele dag, nettopp fordi jeg gruet meg til trening.
Men den som kom seg på trening var meg, og det ble en god treningsøkt.
40 minutter kondistrening på elipsesykkel
45 minutter med styrketrening
+ 20 minutter solarium i premie til meg selv fordi jeg var flink!
Jeg er godt fornøyd og angrer ikke et sekund på at jeg dro. Jeg må bare få prentet inn i hodet at det føles så mye bedre etter trening, og humøret stiger veldig. Så å gå fra å være gretten og surmulende, er jeg nå i kjempegodt humør. og ingenting kjennes så deilig, som å være stolt av seg selv! Hurra! :-)

Fredag 5. mars 2010

Vekt: 75,3 kg. ( 300 gram unna delmål!)

Mål:
Legg: 37,5 cm.
Lår: 56 cm.
Hofter: 105 cm.
Liv: 91 cm.
Overliv: 77 cm.
Armer: 29 cm.

Det er to uker siden jeg fikk målt og veid meg, for jeg gikk på kurs forrige uke, og alt gikk meg helt hus forbi. Så jeg var veldig spent når jeg gikk på vekten på fredag. Men gud så glad jeg ble! Se hvor mange centimeter jeg har gått inn! Fantastisk! Og 300 gram unna delmålet mitt! Jeg er så utrolig glad, og veldig stolt av meg selv. Jeg har vært på trening 5 ganger denne uken, og treningen har vært ekstra hard denne uken, med gåtur til trening på ca. 3,5 kilometer hver dag. Så det funker det jeg driver med, det er det ingen tvil om. I helgen har jeg skeiet ut med hjemmelaget pizza og godis. Ganske så mye også :-) Men treningen fortsetter i morgen, og i samme kjør som uken som var. Jeg merker at jeg elsker å slite meg ut. Jeg får ekstra motivasjon av å svette skikkelig. Jeg må kjenne at jeg har trent :-)
Så da blir det superspennende å veie meg til fredag altså!

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten