søndag 7. mars 2010

En herlig søndag, jeg bare vet det!

Vakre detaljer i herlige farger. Jeg har en forkjærlighet for disse
krystalllysestakene, som jeg samler på.

Bare innom for å ønske alle en herlig søndag. For det vet jeg at den blir, når jeg titter ut av vinduet her. Et perfekt vær med skyfri himmel, og bare et par kalde grader. Og det overlever vi, når vi forrige dagen våknet til -20!
I dag vil litt av dagen gå med til å legge negler på min gode venninne, Ann Kristin. Hun reiser nemlig til Spania (ikke misunnelig jeg altså, grr!) om noen få dager, og da kan jeg jo ikke slippe henne avgårde uten negler vet dere ;-) Jeg vet at jeg har anbefalt å besøke bloggen hennes før, men for de som ikke har gjort det, ta en titt på Fra Blokk Til Hus! En super blogg, og en super jente! :-)

Jeg har foresten glemt å oppdatere treningsdagboken min denne uken. Jeg fikk faktisk litt sjokk etter måling og veiing denne gangen, for jeg skjønner nå at treningen og et godt kosthold er i ferd med å gjøre seg gjeldende. Det går virkelig bra, og jeg er kjempefornøyd. 300 gram fra å ha nådd delmålet mitt blant annet!Jeg skal oppdatere den senere i dag for de som følger med på det :-)

Jeg ønsker dere en herlig søndag!

3 kommentarer:

S sa...

Kjempefine vaser; de kunne passet inn her hos oss! Og bra gjort med snart å ha nådd delmålet ditt! Kikker innom senere for oppdateringen din. Ha en flott søndag! Klem :-)

Lykkehjemmet sa...

Flotte ting du har der:)
Så flink du har vært da:) Jeg skulle begynt jeg også... men jeg er god på unnskyldninger..sukk
Har kost oss ute i påske stemning idag,håper bare været fortsetter:)
HA en flott uke:)
Klem Mona

FruLisa sa...

WOW - de vasene var lekresmekre!

Nå er det Himmelblå ♥♥♥

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten