torsdag 19. november 2009

Bytte av spisestue- 2 ganger!

Akkurat når man har fått hengt opp nye gardiner og sagt til "alle" at vi ønsker oss hvite trekk til stolene til jul, da må vi bytte spisestuen.
Spisestuemøblementet er ikke et år enda en gang, og så oppdager vi at bordet er fullt av bobler og sprekker. Nå skal det sies at vi oppdaget det for en stund siden, men trodde det var noe vi hadde gjort, men når nå hele platen hever seg på enkelte steder, og det sprer seg med malingsbobler, da er det kvaliteten det er noe galt med.
Vi byttet hele bordet i går, og vi fikk nytt med en gang. Vi kunne velge om vi ville ha pengene tilbake eller et nytt bord, men vi valgte nytt bord.
Vi har skjenk i samme serie, og da blir det vanskelig å bare kjøpe et annet. Når jeg tittet på det nye, så var det akkurat det samme med det. Fullt av "dumper" og skjønnhetsfeil. Da var det bare å ringe ned da, og fortelle at vi ikke ville ha det heller.
Vi vurderer nå å levere inn både bordet, skjenken og spisestuestolene x 8, og bare kjøpe noe annet. Så kanskje det blir ny stil i spisestuen til jul?
Jeg vet iallefall nøyaktig hva jeg vil ha i stedet, og det blir en totalt annerledes stil.
Det blir spennende å høre hva de sier når de ringer tilbake i dag.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Så kjedelig når slikt skjer..
Men på en annen side så passer det jo bra også, hvis man har lyst på noe nytt..:P
Spent på å høre hva de sier, og evnt se hva du velger deg ut istedet:)

Anneli sa...

Ikke for å strø salt i såret, men ifølge kjøpsloven er det kun bordet de har krav på å ta i retur.. Håper det ordner seg likevel!
Klem fra Anneli <3

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten