fredag 19. februar 2010

Vinterferie og fremgang i trening!

Peon - en av verdens vakreste blomster..

Da var det endelig vinterferie, og helg igjen.

Hver fredag har jeg veie- og måledag med henhold til trening og diett. Jeg har valgt fredagen med vilje, for da er det lettere å huske på hva man har slitt for når lørdagen kommer. Jeg innbiller meg at det er lettere å avstå fra fråtsingen på lørdagskvelden etter å ha sett fremgang i form av kilo og centimeter som "renner" av :-)

I stedet for å plage dere med treningssnakket mitt hele tiden, så har jeg laget en egen side til treningen. jeg har bare kalt den "Treningsdagbok". Her har jeg tenkt til å skrive ned alt av trening, måling og veiing, (skal være helt ærlig her) sunne oppskrifter, linker til gode sider som er relatert til temaer rundt diett og trening, humør, bilder osv. Kanskje flere kan få inspirasjon også.
Treningsdagboken har jeg lagt under kategoriene i midtre kolonne på bloggen. Så kan de som vil følge med der :-) jeg kan si så mye som at denne uken har jeg faktisk gått ned 1,2 kilo, så jeg er veldig fornøyd med meg selv nå altså! Målingene vil jeg legge inn på Treningsdagboken. Fra forrige uke også, det var da jeg startet å måle meg. Og det er stor forskjell bare på en uke! Hurra! Nå er motivasjonen på topp!

Jeg ønsker deg en riktig god helg, og en herlig vinterferie!

4 kommentarer:

Trips & Tics sa...

Gratulerer med et imponerende resultat, men det skulle bare mangle, så flink som du er! Artig det med fredag som veiedag, jeg gjør akkurat det samme, med samme begrunnelse. Glemte det i dag, da, men... jaja. Det går ikke akkurat fort ned her for tiden, står fortsatt på ca -18 kg. Men jeg gir meg ikke. God helg til dere der oppe!

Skjæret vårt sa...

Hei:) Takk for koselig besøk inne hos meg:)
Ja du må nok bare ta deg en tur innom kremmerhhuset igjen tenker jeg;O)

Så flink du er:)Jeg driver også å trener engod del..Prøver å få til 3ganger iuka+Lørdagformiddag er turdag hos oss:)Har tatt av 16kg siden 27november=)HERLIG FØLELSE!!
Skal innom å lese på treningsbloggen din senere:)

synnøve sa...

Så morsomt at du skal skrive om trening og kosthold, er kjempe opptatt av det selv og kommer til å følge med deg!
Lykke til :)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Imponert over treningsresultatene dine - gøy at du skal skrive egen treningsdagbok!

Ha ei strålende helg!
Klem

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten