lørdag 13. februar 2010

Ha en strålende lørdag - og Tusen Takk!

Selvironien er iallfall intakt..
..og litt barnslig må man være ;-)

God morgen til alle bloggere!

En nydelig, dog kald dag med masse sol her hos oss! Deilig!
Frokosten ble inntatt i et stille hus, helt til jeg hørte Disney Channel på høyt volum fra 2. etasje. Da var dagen i gang her, og den skal startes med trening, og så skal jeg spandere på meg en soltime fordi jeg har blitt så flink til å trene og spise sunt :-)

Jeg vil så gjerne takke for alle de utrolig koselige kommentarene jeg får, og for at det er så mange som har valgt å legge seg til som følgere av bloggen min. Dere skulle bare visst hvor stas jeg synes det er, og at noen finner det interessant det jeg skriver, er fantastisk!

Man blir også kjent med bloggerne på en "rar" måte. Man føler at man har fått nye venner, men man har faktisk aldri møtt de. Alikevel har vi jenter en unik måte å knytte bånd på!
Skriver noen at de er syke, har syke barn eller har en tung og vanskelig dag, ja så blir vi bekymret og vet at vi kanskje kan gjøre dagen litt bedre med en liten, koselig kommentar. Bare for å vise at vi bryr oss, noe som betyr veldig mye for personen som har en dårlig dag.
Det er rart å ha ekte bekymring og interesse for et menneske man aldri har møtt, men slik blir det faktisk, og det er jo helt unikt! :-)

Derfor tilegner jeg dette innlegget til alle supre mennesker der ute i Blogglandia, og til alle mine lesere og følgere. Jeg setter så pris på dere og alle kommentarer, og jeg prøver å være flink til å skrive noen hyggelige ord tilbake.


Ta vare på hverandre, og ha en herlig lørdag!

2 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Heihei=)

Tuusen takk for nydelig hilsen inne hos meg søta:) Setter så pris på alle gode ord!
Gleder meg masse til å holde lille nurket nå ja..og er ille spent på om d er en gutt eller jente som gjemmer seg inni der;)

Så flink du er! Starter dagen med trening! Da fortjener du jammen både soltime og deilig kake imorra:D Savner å trene jeg også... må si jeg savner sånne deilige drinker du viser fram under her også;P (selvom d sikkert er sånt en vordende mor IKKE skal si)
Rart hvordan vi jenter knytter bånd ja:) Blir helt overveldet av all omsorg man får her inne jeg! D er mange snille mennesker der ute:) Veldig glad jeg startet å blogge.. :)

Vil med dette ønske deg en solfylt helg:) jentenes helg sier vi;)

Klem fra Lise

salige lavendel sa...

Takk for din koselige kommentar hos meg! (Og ja, det blir to lodd på deg:) Solen skinner her i Mandal også, det er så utrolig deilig!!!Nyter hvert sekund av denne dagen og håper på sol i morgen også...Ha en deilig dag!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten