onsdag 17. februar 2010

Gåtur i snøværet! Flink, altså!

Jeg elsker disse stolene...

Jeg tenkte jeg skulle være litt tidlig ute med treningen i dag, siden jeg har litt å gjøre i dag.
I stedet for å ta bilen bort på treningen, går jeg heller en lang omvei for å komme dit. Jeg tok tiden forrige gang, og går jeg litt fort, så tar det en halvtime. Det er en fin oppvarming før resten av slitet starter, og spesielt nå i snøen, for det er tungt å gå. Det er litt sånn, ett skritt frem og to tilbake. Så leggene svir skikkelig når jeg er fremme. Men det er godt å kjenne kroppen signaliserer at det skjer noe, da blir jeg ekstra motivert.

Det er et skikkelig snøvær her i dag, men jeg lar meg ikke stoppe av det. Det er bare noen få kuldegrader og jeg blir fort varm. Dessuten så skal jeg premiere meg selv med en soltime når jeg kommer frem :-)

Senere i dag tenkte jeg at jeg skal få hengt opp andre gardiner på rommet til Angelica, noe jeg burde ha gjort for lenge siden. Det har gått helt i glemmeboken. Og så skal jeg forsøke å få til litt endring i gangen vår som jeg synes er så mørk og trist. Men da må jeg på loftet først :-)

Jeg ønsker alle en strålende dag!

Foto: Google

4 kommentarer:

syrran sa...

Godt når man er kommet igang :o) Jeg starta dagen med å svømme i svømmehallen dag og avslutta med en soltime. Skikkelig godt.
Kjenner jeg ser frem mot våren nå da jeg begynner å få litt farge på kroppen igjen .. Kan ikke vente til sommer og sol kommer.

Kos deg i dag
klem syrran

Anonym sa...

Så flink du er;-)
Hørtes deilig ut med en gåtur i snøen.
Soltime etter slite er du jo vel unt.

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flink du er!

Ha en fin dag!
Klem

Liv sa...

Syrran:

Å så flinke vi er!! Nå kan vi være stolte over å ha kommet i gang igjen! :-) Og helt enig, det føles så mye bedre ut når man har litt farge på kroppen. Jeg tror også at jeg er litt slankere jeg skjønner du når jeg er litt brun *hihi*

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten