fredag 12. februar 2010

Fredag og aktiv som bare det!

I går startet datter Caroline på trening hun også. Hun var med meg for første gang, og syntes det var kjempegøy! Hun fikk eget program tilpasset henne, god innføring av instruktøren, og jeg var med henne rundt for å vise henne litt jeg også.
Veldig gøy at jeg har klart å motivere henne med min glede for trening og sunt kosthold. Hun er nesten mer bitt av basillen enn jeg er, og hun er veldig fokusert på ferien i slutten av mai. Det er forøvrig jeg også.
Jeg er kjempestolt av henne, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å hjelpe henne med å holde på motivasjonen.
Så nå er vi på vei ut døren for å være aktive og flinke. Det blir forøvrig litt ekstra trim på oss i dag, for jeg oppdaget i dag tidlig, når jeg kjørte Angelica til skolen, at bilden var punktert. Flott altså! Men blir vi hjemme for det? Neida, vi kler på oss litt ekstra, og går! :-)
Vi har et nydelig vær her hos oss i dag. Skyfri himmel og masse sol, men det er kaldt. Rundt 11 kalde grader. Brr. Men solen får meg i likevel i supergodt humør siden det er helg og alt ting! :-)

Jeg vil ønske alle som titter innom bloggen min en riktig god helg!
Kos dere masse, og ta vare på hverandre :-) 

2 kommentarer:

syrran sa...

Heisann :o) Så flinke dere er:o) Sikkert litt koselig å ha noen å trene med innimellom også. Jeg titter innom hver dag, men ikke like flink å legge igjen komentarer her for tiden da men :o)
Ha ern fin solskinnsdag, kaldt med fint ute nå :o)
Klem syrran

Liv sa...

Hei hei!
Ja, nå er vi ivrige her kan du tro, det er jo kjempegøy at Caroline også har blitt bitt av basillen. Jeg tror ikke jeg noengang har sett henne så ivrig på noe jeg! :-) Og da kan jo ikke jeg være dårligere! :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten