onsdag 10. februar 2010

15 smarte leppetips!


Jeg har så fryktelig lyst til å vinne en Macbook, så dermed kaster jeg meg med på Lypsyl-konkurranse. Tvi tvi til meg :-)

15 smarte leppetips:

1: Oppbevar leppeproduktene i kjøleskapet når de ikke brukes.
Da holder de lenger, og hindrer bakterieflora.

2: Unngå å prøve testeren når du er ute og handler. Tenk på alle som har prøvd den før deg. Prøv den på fingertuppen i stedet.

3: Vil du at leppestiften skal sitte lenger? Farg leppene med lipliner. Dette blir som en base som leppestiften fester seg til.

4: Bruk lipliner. En liner gjør at du får mer konturer og fasong, leppene blir tydeligere, og det ser profesjonelt ut.

5: Hold leppestiften unna tennene: Etter påføring stikker du pekefingeren i munnen, og drar den ut. Da setter fargen seg på fingeren i stedet for på tennene.

6: Du kan bruke leppestift som en blush. Men ikke bruk blushen som en leppestift!

 7: Legg liplineren først for å lage fine konturer, og til korrigering. Legger du leppestiften først, ser du ikke de naturlige linjene du skal markere.

8: Jo eldre du er, desto mer kremete bør leppestiften være. For kvinner over 50 er det mer kledelig med litt kremete konsistens, enn en helt matt eller en veldig glossy type. Ønsker man mer gloss, påfør istedet et lag med leppepomade eller noe med ekstra fukt og pleie.

9: Ikke kast leppestiften selvom du ikke liker fargen. Bland den istedet med flere leppestifter for å få frem nye nyanser. Dette kan bli finere enn du tror, og du får en "ny" leppestift.

10: For å få leppene til å virke fyldigere kan du legge liplineren akkurat på utsiden av linjene. Men husk at det er en hårfin balanse fra å få fyldige sexy lepper, til det å se ut som en klovn.

11: Få lipglossen til å sitte lenger ved å bruke lipliner. Lipgloss sitter ikke så lenge som en leppestift, men hvis du fyller hele leppen med liner først, har glossen et bedre underlag, og sitter mye lenger.

12: Ikke kast leppestiften selv om den er ødelagt. Hvis den brekker, tar du av toppen med et papir. Legg et tynt lag med papir på den delen som er igjen i leppestiften. La den bli helt myk før du setter på toppen igjen, og skru den helt ned. Putt den i fryseren i ca 5 minutter. Leppestiften er klar til bruk igjen. Det virker faktisk, bare prøv!

13: Prøv å unngå oransje eller brune toner med for mye gult eller oransje i. Dette får tennene i mange tilfeller, til å virke gule.

14: Spar på restene. Er du nesten tom for yndlingsfargen? Det er mer igjen i bunnen av leppestiften enn det ser ut som. Skrap ut det siste med en q-tips, og bland det med leppepomade eller lipgloss i en egen liten boks.

15: For å unngå leppestiftmerker på glasset kan du slikke diskret på glasset før du drikker av det.

Jeg håper disse tipsene kan være til nytte der ute i den store bloggverdenen :-)

2 kommentarer:

Trips & Tics sa...

Lykke til, håper du vinner! Takker meget for gode tips også. Jeg har i grunn slutta med leppestift fordi jeg bare søler sånn med det, så kanskje jeg får det til nå? :)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Lykke til i konkurransen! :)

Klem

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten