lørdag 20. februar 2010

Snøstorm og innesnødd!

Inngangspartiet - som det er tak over!

Jeg kom nesten ikke ut i dag, for her er det snøstorm, og vi er nesten innesnødd! Er det mulig med så stort snøfall på så kort tid?
Jeg hadde ikke før fått knipset disse bildene, så kom snømåkeren i veien her, og nå er det jo ingen mulighet til å komme seg ut.

Blomstene og lyktene mine ved inngangsdøren.
Ingen vits å pynte nå.. Den ene lykten er blitt ødelagt.

Parkeringen utenfor huset.
Man kan såvidt skimte kjøkkenterrassen, men bare såvidt.

Terrassen. Man ser jo nesten ikke gjerdet rundt, lenger..

Den nybygde boden vår, som er umulig å få opp!

Det verste er boden på baksiden. Her forlenget vi terrassen, slik at boden skulle gå mest mulig i ett med resten av huset. Derav umalt gjerde. Hele den nye delen av terrassen har nå hevet seg så mye, at vi ikke kommer inn i boden, og vi er redde for at terrassedelen må rives.
Ledningene som henger langs veggen og gulvet på bildet, er varmematter som min kjære har fått lagt under gulvet på terrassen, slik at den muligens vil senke seg igjen. Kryss fingrene..

Senere i dag skal jeg på kino med min beste venninne, Nina. Gleder meg veldig til at vi skal kose oss. Vi skal se Avatar. Filmen har jeg allerede sett, men den er så fantastisk at jeg sa at jeg gjerne ser den igjen. Så jeg er spent på hva Nina synes :-)
Vi skal kose oss på Lillestrøm senter før filmen begynner, og så skal vi hjem hit etterpå for å spise god mat og skravle. Det blir en superkoselig lørdag, altså! Jeg må innrømme at jeg ikke gleder meg vilt til å kjøre ut i dette været da.

Jeg ønsker alle lesere og besøkende en super lørdag, og håper at iallefall noen av dere er spart for denne h......s snøen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

synes jo litt synd på deg nå da med all den snøen. Her i Trondheim er det kun snø opp til anklene i hagen...målte idag da jeg var ute for å kutte noen grener av epletreet i sol og 10 minusgrader;) Du får trøste deg med at våren kommer men kanskje ikke denne uka;) Kos dæ ikveld:)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten