mandag 15. februar 2010

Ny uke og Fitnessmessen 2010!

Ja så var det atter en ny uke.
Dagen i går var virkelig hyggelig, med kos og pakker. Jeg må innrømme at det er deilig med en dag hvor man føler seg litt ekstra spesiell.

Vi var også på messen i Lillestrøm i går. Det var tre messer i ett, Helse, Fitness og Beautymessen. Jeg hadde høye forventinger, men jeg ble egentlig skuffet jeg altså. Vi skulle nok ha vært der på lørdag. Jeg synes det var tamt og det var ingenting som skjedde. Vi bare vandret rundt.

Jeg fikk kjøpt meg nye treningsbukser da, de var fine,
og en super messepris. Kun 199.
De koster rundt 500-lappen i butikken.

Utgaven av Treningsforum var det som inspirerte meg mest
på hele messen. Jeg vurderer å abonnere på det.

Jeg har foresten funnet noen artikler om trening på VG som jeg synes var interessante. Ta en kikk:


Nå er jeg hvert øyeblikk på vei for å trene selv. Jeg vurderer å gå hele "runden" til treningen. Den er på rundt 3,5 kilometer. Det er en fin oppvarming, og jeg synes det er deilig å gå i "min egen verden", med høy musikk på øret :-) Det er 7 kuldegrader ute, så det er ikke ille vær å være ute i.

Jeg håper dere hadde en super dag i går, og at uken blir enda bedre! :-) 

2 kommentarer:

Anka sa...

Hei! Er det bare meg eller er ikke messer det det en gang var?! Syns det var så mye mer inspirerende før. Men du fant jo noe bra ser jeg da;) Så heldig du er som har fått NYDELIG blomst, smykke, parfyme, kort og blomst. Wow altså! Kos deg videre denne første dagen i uka.

Anonym sa...

ser ut som du har hatt en flott dag i går.så heldig du er.skikkelig fin bukett du har fått.

Ble ikke aerobic på meg i kveld,fordi instruktøren var dårlig,men jeg har brukt rokeringen i en halv time og tatt litt styrketrening hjemme.

kul treningsbukse du har fått tak i.må invastere i litt mer treningsklær jeg også.kanskje det blir morsommere å trene da også.
klem:)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten