onsdag 17. februar 2010

Beklager, men jeg kunne ikke dy meg..

Siden det har lavet ned med snø her i hele dag, klarte jeg ikke motstå fristelsen ved å legge ut et bilde av mitt lille mandeltre som jeg kjøpte i fjor vår. Jeg kan ikke tenke meg noe finere enn mandeltrær, med isrosa blomster, tett i tett..
Egentlig tullete å se på slike bilder nå, midt i den verste snøføyka.

På bildet sees mandeltreet ved terrassen bak, men jeg måtte flytte det, da jeg fant ut hvor stort det kunne bli. Det kan bli stort! Så jeg flyttet det til den lille hageflekken vi har foran huset.

Slik ser det ut foran huset.. Er det mulig med så mye snø da?

Det er lenge til våren ser det ut til.. Og lenge til jeg får øye på mandeltreet også, som står bak terrassen her..

3 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Deilig med sånne vår/blomsterbilder nå snuppa:):) Trenger det for å overleve vinteren altså... Nå håper jeg den er over snart!

Vi flytta inn her i vinter, og hagen er helt tom! De som bodde her hadde ingen frukttrær eller blomster, så jeg driver å tenker på hva vi skal plante her. Gleder meg såå til det:) Nå kommer jeg hvertfall til å kjøpe et mandeltre:) ♥

Håper du har en fin dag=)

Klem

Ellemeller sa...

Det er nettopp det vi treng, bilete av noko vakkert og sommarleg. Eg skal notere meg mandeltre bak øyret, for slik vil eg òg ha!

Eg vil òg takke so mykje for superkoseleg kommentar på avisrepotasjeinnlegget mitt! Og for kompliment;)
Eg set stor pris på det!

Anonym sa...

Mandeltre er jo innmari fine men jeg har lagt den tanken på "is" for mener å huske at det kreves litt av både jordsmonn og beliggenhet for å lykkes. Herlig med sånne bilder nå med all snøen ute. Da kan vi drømme oss litt bort og samle inspirasjon:)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten