tirsdag 2. februar 2010

Turen vår til Island i bilder! Del 1

Vi har hatt en fantastisk tur til Island! Et land jeg virkelig anbefaler å reise til, altså. Så trolsk og mystisk så man nesten kunne tro man var på en annen planet.

Vi reiste torsdag 28. januar og vi hadde en livlig flytur. Så livlig at vi faktisk glemte igjen taxfree-posen vår ombord, og merket det ikke før vi sto og ventet på koffertene våre. Vi fikk beskjed om at vi dessverre ikke kunne gå tilbake, men vi kunne komme tilbake dagen etter. Da hadde vi vært nødt til å ringe politiet, da alt som ble gjenglemt ombord ble levert til dem.
Vi hadde ikke fått sukket tungt engang, før en flyvertinne spurte om det var vi som hadde glemt igjen en pose ombord. Hun hadde tittet oppi posen og sett en stor flaske Baileys, og regnet med at det måtte være vår. *hihi* Så det var jo bra, Baileysen er viktig å få med seg ;-)

Turen dag for dag:

Torsdag 28/1:

Ankomst Island. Vi var fremme ved hotellet ved 18-tiden. Vi bodde på Hilton, et superflott hotell.

Resepsjonen på hotellet.

Lobbyen.

Baren på hotellet.

På kvelden var det booket bord til oss på en koselig restaurant i sentrum av Reykjavik. Vi spiste og koste oss, og gikk senere gjennom hele handlegaten for å titte litt. Butikkene var stengt for kvelden, men det var gøy å orientere seg litt, og bare titte i butikkene. Veldig mange spesielle og spennende designerbutikker!
Vi tok taxi tilbake til hotellet, og koste oss litt i baren før det var natta. ganske så utslitte alle tre :-)
Ingen av oss husket å ta bilder denne dagen, det var jo litt dumt.

Fredag 29/1:

En helt fantastisk dag! Vi tilbrakte hele dagen på Laugar Spa. Nordens største spa og treningssenter, på hele 18 000 kvadrat! Jeg er helt målløs over denne dagen, og over alt dette stedet hadde å tilby.

Bilde tatt inne på spaet. Veldig mørkt og vanskelig å få bra bilder, men gud så herlig det var her! Langs veggen til høyre på bildet var det sildrende vann som økte til deilig dusj hvis du trådde vannet.
Her var det absolutt alt man kunne tenke seg av fasiliteter. Boblebad, fotbad, badstuer, stimbad, tyrkisk bad, avslapningsrom, ja alt!

Venteværelset i hud- og kroppsavdelingen.

Vi hadde først ansiktsbehandling. Helt herlig! Det var virkelig 90 minutter med rene himmelen, og her fikk vi hudanalyse med rens, skrubb, maske og massaje. Snakk om å føle seg 15 år yngre med en gang, da :-)
Senere på dagen hadde vi full kroppsbehandling, med saltskrubb først og så massasje etterpå. For en babyhud vi fikk. Svigermor tok varm steinmassasje, og synes det var helt nydelig.

Fancy cafè inne på spaanlegget.
Den hadde samme dunkle og behagelige lyset som resten av spaet.

Det lå også utendørs basseng og boblebad på taket av anlegget.

Fantastisk følelse å gå over den rimete plenen og ned i det varme bassenget! Kaldt men herlig! Legg merke til det nydelige lyset ute, med månen i bakgrunnen.

Lørdag 30/1:

Blue Lagoon!
Bilder kommer i del 2, ellers vil innleggene bli kjedelig lange :-)

Blue Lagoon er forøvrig noe av det mest fantastiske jeg har opplevd, og jeg har vært på noen spesielle steder rundt i verden!

3 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så herlig. Island må nok så på min liste ja! :)

Gratulerer med sto snuppe også - her er det 10-års dag til bonusbarnet om bare halvannen uke...

Ha en flott dag!

Vibeke :)

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ...nå ble jeg misunnelig.dette så jo kjæmpe hærlig ut.å så fint som det var der.
godt å kunne slappe av og kose seg.d kan man og skal man unne seg selv en gang i blandt.gleder meg til flere bilder:)

hvordan går d med slankingen da?har ikke blitt så mye trening som jeg har villet,men d går bra alikevel:)har gått med 5kg siden 1 januar.å d er jeg kjempe fornøyd med:)

håper dagen til jenta di ble fin og korselig.alltid morro med bursdag:)
klem:):):)

Anonym sa...

Hei! Jeg vurderer å dra til island på en spaweekend med kjæresten. Hvor mye koster en helg slik dere hadde? Så helt fantastisk ut og jeg får bare enda mer lyst til å dra!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten