torsdag 18. februar 2010

Kall meg gjerne sippeguri....for jeg er en person som gråter for absolutt ALT!
Jeg gråter av reklamer.. Særlig den fra, ja nå husker jeg jammen ikke helt, men jeg tror det er COOP. De to sjenerte personene som er forelsket i hverandre, men ikke tør å snakke sammen. Så legger den gamle mannen ut matvarer frem til trappen til der hvor jenta bor..og så.. ja, dere kjenner resten. Jeg kjenner det bygger seg opp i det musikken starter for fullt, gutten er fremme ved jentas hus, og den gamle mannen humrer og går. Da er jeg solgt! Resten av familien her synes det er bare så moro, og ler og gjør narr av meg så godt de kan.

Extreme oppussing. Å herregud, det må jeg nesten se alene. jeg griner for familiene som får nytt hus, griner for Tye, som er  ekte mann, men alikevel så soft. Hun rosa, søte snekkeren som alltid gråter selv... Jeg griner meg igjennom episode etter episode, tilogmed når jeg har sett samme episoden før, og enda jeg egentlig er dritt lei hele Extreme oppussing!

Realityshows - Når noen blir stemt hjem. Særlig hvis vi snakker ungkaren, og det bare er noen få jenter igjen, og som ofte da er kjempeforelsket, og tror at han skal velge henne.. BUHUUU! Jeg gråter sammen med dem, jeg!

Skoleforestillinger - Når jeg ser disse småtrollene oppe på scenen, synge av full hals med barnestemmene sine, ja DA er det gjort. og jeg titter meg rundt for å få bekreftelse på at det ikke bare er meg... men som regel så er det det. Er det mulig å være så kalde tenker jeg da, bare for å forsikre meg om at det er jeg som er normal. Det hender min kjære ser litt brydd ut da, faktisk..

Hvis noen spør meg hvordan jeg har det i et spesielt tonefall, da er jeg ute på tynn is.

Jeg trenger ikke kjenne menneskene som gjør inntrykk på meg. De kan jeg lese om i avisen, eller på nettet. Jeg har blant annet besøkt og lest flere blogger som jeg mest lyst til å gråte av. Det er mange triste skjebner.

Jeg er vel et følsomt menneske da. Eller at jeg setter meg for mye inn i andres situasjon og liv.

Jeg husker foresten at jeg jobbet som hjemmehjelp en gang for lenge siden. Jeg har aldri jobbet så mye gratis jeg, for jeg hadde jo ikke hjerte (ikke vett heller for den saks skyld) til å gå fra de gamle menneskene, når jeg visste at de ikke fikk besøk eller hjelp på to uker igjen etter at jeg hadde vært der. Noe så fælt. Så da ble det til at jeg var hos dem da, noen timer ekstra, og pratet og holdt de med selskap. Jeg hadde jo så vondt av dem.

Dette er egentlig litt tragikomisk, for det er jo kjempeflaut i mange situasjoner. Man har jo ikke lyst til å tute ut overalt da. Det er jo ikke spesielt gøy når ungene etter skoleforestillingen spør - Hvorfor grein du hele tiden a?? :-)

Flere som er sånn? Eller er det bare jeg som er en sånn supersoft type?

Det var litt av meg og min personlighet. Har du noe som er et ordentlig kjennetegn ved deg selv? :-)

9 kommentarer:

Christina Mari sa...

Jeg kjenner meg nok igjen i masse utav det du sier. Er ikke den som først gråter når det gjelder meg selv,men når det gjelde barna,andre personer og ting på tven kan tåran komme veldig fort..Å jeg ble sånn etter at jeg ble mamma. har da ikke alltid vært sånn. Så nei,det er ikke bare deg! :)
Ha en vidre fin dag.
Klem!

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Asså, - jeg er nok ganske lik deg der... Du kan tro sønnen min ser skikkelig rart på meg av og til når jeg ser noe på TV eller noe som rører meg og det kommer ei tåre eller to. Da må mamma prøve å forklare seg litt (hi-hi).

Klem

S sa...

Kjenner meg absolutt igjen der! Klarer å bli rørt av de mest merkelige ting..Tror nok det er ekstra ille i visse biter av syklusen, hehe :-)Det er nok bare sånn vi er laget! :-)

Lykkehjemmet sa...

Jeg vet veldig godt hvordan du har det. Jeg er i den katogorien der, jeg gråter for alt mulig:) Være seg hotel cæsar, tore på sporet, Unger og dyr... Jeg griner og sipper over alt og ingenting:)
Men heldigvis er jeg gift med en mann med stor forståelse for det:) Han er selv en mann som tørr vise sin myke side:) Glad er jeg for det, så det ikke blir sånne teite komentarer på " hva er det du griner for da?" Om vi sitter å ser på ekstrem oppussing, sitter vi ofte å snufser i kor:) hehe...
Har akkurat sett Tora Berger gå i mål å vinne OL gull som første kvinne i norge!! Både jeg og mannen måtte tørke tårer! Ble så utrolig glad på hennes vegne!! Så vær stolt over at hjertet henger med du!! Det viser vel at vi har forståelse og empati for andre mennesker og dyr. Dessuten er det bra tror jeg å få det ut!!
Ha en flott kveld!!
Klem fra en OL rørt blogger:)
MOna

små gleder sa...

Kjenner meg veldig godt igjen!

Husk at empati er blandt de beste egenskapene et menneske kan ha, så du bør absolutt ikke være hverken flau eller holde noe tilbake. Dessuten, så er det sunt å gråte : )

Fro (Idyll på landet...) sa...

Ja da, jeg kjenner meg igjen i det meste av det du beskriver her! :)

Klem

Lykkeliten sa...

Heisan!
Jeg slenger meg med i gruppa som kjenner seg igjen her. Hos meg flommer tårene over når jeg blir rørt, sint, glad og engasjert. Det kan til tider være slitsomt, det er jo ikke alle som forstår at jeg IKKE gråter, men at det er tårene som renner. Det er stor forskjell på det.
Har funnet ut at det er et navn på denne diagnosen ;-)
Vi er rett og slett EMOSJONELT INKONTINENTE !!!

Synes den er ganske herlig!
Nå skal jeg se gutta gå nytt renn med skiskyting, og det blir nok noen tårer. Forhåpentligvis av glede- ikke frustrasjon.

Lykkeliten

Henriette sa...

ååå som jeg kjenner meg igjen!!! i alle situasjoner:) jeg kan sitte helt for meg selv og "hylskrike" av de rareste ting. Og jeg gråter veldig hvis noen får ros, berømmelse, apllaus osv.. Da står jeg gjerne oppreist og applauderer og gråter i stua.. så kommer jeg litt til "meg selv" igjen og blir flau og titter rundt meg i håp om at ingen har sett meg. Men egentlig er det jo bare en fin ting:) Syntes det er fint å lese om andre som er det, så da må det jo bety at det er en fin ting;)

synnøve sa...

ÅÅ ja kjenner meg igjen her ja....må være noe som skjer når man blir mor kanskje, siden det gjelder så mange...snufs!!!!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten