tirsdag 27. oktober 2009

Verdivurdering av to av mine skatter

I skapet mitt har jeg to virkelige skatter synes jeg selv. De er så nydelige at jeg gjerne vil vie et eget innlegg til dem.
Skattene mine er to sett med teskjeer, og spesielt det ene settet er fryktelig gammelt.
Jeg har vært så heldig og få begge settene av mamma. Skjeene med emalje på mener jeg selv å huske fra jeg var bitteliten. Hver eneste gang jeg prater med mamma, så glemmer jeg å spørre hvor de er fra, og hvor gamle de er. Jeg vet at hun har fortalt meg det også. Irriterende å være så senil!
Som jeg skrev i forrige innlegg, så gleder jeg meg veldig til høstmarkedet.
I følge annonsen kan man ta med seg gjenstander og få de vurdert.
Jeg tenker ikke på verdien i seg selv, men å kanskje få vite mer om dem er kjempespennende!
Klikk på bildene for mer detaljer.


Emaljeskjeene i ulike og vakre farger.


Disse skjeene er de eldste. Ligger i vakker original eske.


Legg merke til englemotivet på esken.


Bildet til venstre viser detalj av mønsteret på esken.
Bildet til høyre viser detalj av merket inne i esken.

Disse skattene ligger da gjemt inne i et skap for jeg har ikke funnet noen plass til de noe sted. De har egentlig vært litt glemt. Som man kan se, har jeg heller ikke pusset de, så de blir nok enda flottere da.
Jeg tror faktisk at jeg har en god idè om hvordan jeg kan ha de fremme, samtidig som de vil gli fint inn i resten av stilen vi har. Men da trenger jeg litt materialer, litt maling og litt sånn. Det får bli et prosjekt som kommer senere :-)

Er de ikke nydelige?

2 kommentarer:

Anka sa...

Hei på deg. Endelig får jeg se bloggen din! Har lett etter den på nett men ikke funnet den. Så fin den er da, inspirerende. Hvordan er formen? Så fine skjeer, spennende om du finner noe på høstmessa:) Er invitasjonen fortsatt åpen? Kos og klem fra meg.

zunair sa...

Vi gjør verdivurdering av de fleste typer selskap og virksomheter basert på anerkjente metoder. Ønsker du å vite hva ditt selskap er verdt? Vurderer du å kjøpe aksjer i et unotert selskap og ønsker en kvalifisert verdivurdering av en tredjepart? Kontakt oss i dag på www.verdiverket.com
Ved kjøp av aksjer eller gjennomføring av emisjoner er det ofte hensiktsmessig at en tredjepart foretar en verdivurdering av virksomheten eller selskapet det gjelder. Verdiverket har lang erfaring med verdivurdering og kan bistå i slike prosesser.
verdivurdering virksomhet

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten