søndag 10. januar 2010

Jeg trenger litt hjelp av noen kreative sjeler!


Slik ser trollhasselen min ut nå, etter jul. All pynt er nede.

Jeg synes trollhassel er så fint, og den gjør seg veldig fint i spisestuen. Jeg latt den henge, men nå vet jeg ikke helt hva jeg skal pynte det med?
Det er jo så mange flinke og kreative jenter i Blogglandia, så jeg tenkte kanskje at noen har noen ideer å dele med meg? :-)


En idè er å pynte hele trollhasselen med minilykter, slik som disse.
Nå som det er vinter, kaldt og mørkt brenner man jo mer lys, men jeg er redd det vil se for julepyntet ut?

Ellers har jeg en idè som jeg også liker veldig godt. Hvis jeg kjøper flere små reagensrørvaser og henger opp disse? Da kan man pynte hele trollhasselen med blomster, og skifte ut etter hvilke periode det er.
Da kan jeg for eksempel ha påskeliljer i vasene til påske, rød, hvite og blå til 17. mai, blomster fra hagen på sommeren osv. Jeg liker denne ideen best tror jeg.

Er det noen som har andre ideer? Da hadde jeg blitt kjempetakknemlig!Trollhasselen slik den var pyntet til jul.

7 kommentarer:

Anonym sa...

kjempefint og pynte den med lykter, det var en god ide! Også til påske så pynter du den med påskeegg, det gjorde jeg i fjor og det var kjempefint!Ha en fin søndag

Anonym sa...

flott ide å pynte med lykter:)men du kan jo kombinere med å sett opp noen små lykter og rør med blomster.evt noen prismer.liker godt sånne grener jeg også.har hatt det jeg også,men så ble jeg lei,og de ble kastet.men vurderer å få tak i nye til påske.
jeg brukte også ideen til "glad i hvitt" til påske i fjor,med påske egg oppi grenene.å noen hvite fjær.det ble ikke så værst.klem

Tonje w sa...

Det blir veldig fint hvis du henger noen lykter der. en venn av meg hadde det oppe. og hvis man så på bare den kunne den se litt jul ut, men det er jo helheten som teller? så hvis det ikke er jul noe annet sted i rommet blir det jo fint? det finnes sånne flasker man kan ha lys i:) og det er dødsfint! jeg vet ikke hvordan butikker du har i nærheten av deg, men på hannes blomstersmie har de masse forskjellige greiner i taket med forslag om hva du kan gjøre:)

har du noe forslag for hva jeg kan pynte opp inne i et glass skap med? det går liksom ikke å ha lys der:P og blomster er ikke min sterkeste side:) legger ut bilde av skapet på bloggen min hvertfall.

Kristine sa...

Skjønner godt at du vil beholde trollhasselen i spisestua, den er virkelig dekorativ. Synes begge idéene dine er gode, liker best den med lyktene nå som det er vinter.

Et alternativ er å pynte med sort/hvit-bilder som du kan henge i små klips, og på den måten få en litt annerledes bildevegg :)

Mine grener står i en krukke og er pyntet med hjerter, det er jo så fint, men litt julete så jeg må vel endre pynten snart jeg også.

Gleder meg til å se trollhasselen din ferdig pyntet :)

Håper du har en fin søndag!

Klem

S sa...

Synes ideen om reagensglass med blomster i hørtes kjempefint ut! Tenkte jeg skulle få noen ideer selv, så googlet litt. Dermed fant jeg en blogg som virker utrolig deg; er dette din gamle blogg..? http://denlillalykken.blogspot.com

Liv sa...

Så utrolig mange fine ideer da! Tusen takk alle sammen! :-)

Siv: Nei, det er nok ikke jeg som har hatt denlillalykken-bloggen. Ble så nysgjerrig så jeg måtte inn og titte :-)

Felix sa...

VITNESBYR!!! VITNESBYR!!!
Trenger du et hastelån for å betale regningene dine eller gjøre opp gjelden din, i så fall kan du kontakte kredittselskapet som hjalp meg med lånet mitt på €115 000,00, du kan kontakte dem på e-post (everydayloanfirm345@gmail.com) du er velsignet

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten