onsdag 20. januar 2010

Mormor til 10!


Se på de nusselige fiskebabyene, da!

I dag hadde jeg så mye jeg ville skrive om, blant annet at jeg har fått verdens herligste pakke i posten i dag. Jeg vant på Give Away for noen dager siden. Helt nydelig!
Jeg trenger også litt hjelp angående meny til lørdag, da vi får besøk, så det hadde jeg også tenkt til å blogge litt om.Trenger litt hjelp til å "godkjenne" menyen, om det er ok å servere osv. Men det kommer, bare litt senere.
I dag har jeg nemlig vært jordmor, og plutselig ble jeg "mormor" til 10 stk fiskebabyer.
Det var så rart, for jeg følte på meg at det skulle skje, så jeg puttet rett og slett mammafisken opp i et minikar som vi har hengt på kanten tidligere i dag. Og så skjedde det jammen ting også. Litt sånn fiskesynsk jeg tror jeg :-) Når jeg så hadde puttet denne fisken opp i karet, så blir jeg sittende lenge å se, og plutselig så kommer det masse babyer. Dermed ble vi jo sittende på rommet til Angelica og ordne og styre da. Men det var jo kjempegøy. Angelica, hun var sprekkeferdig av stolthet, så hun har skrevet om hva som skjedde i dag, og skal fortelle hele klassen i morgen.
Min eldste datter, Christine kom innom i dag også. Kjempekoselig, for nå er det en stund vi har sett henne. Så hun endte jo opp inne på rommet hun også. Så da sto vi der da, alle sammen og stirret inn i akvariumet, og visste ikke helt hva vi skulle gjøre. Men litt søking på nettet, og vi ble litt klokere.

Så dermed ble mine litt mer spennende innlegg lagt litt vekk i dag. Men de kommer.
Gleder meg veldig til å vise hva jeg fikk i pakken!

Ha en super kveld videre :-)

3 kommentarer:

Kristine sa...

Å så gøy! Gratulerer med babyfisker! :)

Klem

Anonym sa...

Komponisten kaster over en sigar til Angelica for å feire fødselen, sier han. :-D

Vi skal også lage middag til gjester på lørdag, og knoter litt med menyen. Tror vi har kommet fram til forrett og hovedrett, men desserten er det verre med. Hva skal dere servere? Kanskje vi kan snike litt idéer...;o)

Anonym sa...

GRATULERER!!!!!
Hihi morro å bli mormor til så mange:)
fint å høre att du har fått pakken.begynte å bli bekymret for at den ikke gjorde det.klemmer:)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten