mandag 11. januar 2010

Abstinensene er over!


Ja, da var det nett her igjen.
Helt skummelt hvor avhengig man blir av ting man ikke engang tenker over til vanlig. Men når det blir borte, ja da går man og biter negler og er nesten uvel. Nei, kanskje ikke så ille, meeen...nesten :-)
Vi hadde strømbrudd flere ganger i går kveld, og det viser seg at en trafo brant av, like borti veien her. Dermed døde internettet her også.

I forrige innlegg skrev jeg et langt innlegg hvor jeg blant annet takket for alle de koselige kommentarene jeg fikk i går, og de gode tipsene til hva jeg kan pynte trollhasselen min med. Jeg skrev også at jeg var lei for at jeg ikke fikk svart på kommentarene så fort som jeg hadde lyst til pga null internett. Men tror dere det kom med dere da? Neida, ingen tekst, bare bilde. Innlegget ble sendt fra min Iphone, og jeg skjønner at jeg trenger å øve litt mer på det å mobilblogge.
Gamlinger med nymotens leketøy, altså... Åhh... ;-)
Men da fikk jeg skrevet det her da, så nå skal jeg hvert øyeblikk gå på besøk til dere, og lese nye innlegg som dere har skrevet, og legge igjen kommentarer så klart!

Ha en strålende kveld videre!

3 kommentarer:

Christina Mari sa...

Godt at internett er kommet tilbake,vet selv hvor avhenging man blir.. selvom man egentlig ikke trur man e d,så e d det man e :-)
Håper du får til mobilblogginga.
Ha en vidre fin kveld.
Klem C.

Anonym sa...

Godt å ha deg tilbake....sjønner godt hvordan du har hatt det.dette har hendt her også.man blir jo nesten gal.Man blir så ABSOLUTT avhengig av internett.
håper du har hatt en flott dag ellers da:)
håper å få se bilde når du har funnet ut hva du skal pynte trollhasselen med.GLEDER MEG til bilder.masse klemmer til deg:):):)

S sa...

Hihi, lurte faktisk litt på innlegget med kun bilde ja :-) Skjønner abstinensen din..tv'en vår var nede men kom tilbake rett før noe jeg skulle se klokka 1900; phu!

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten