lørdag 19. desember 2009

Hvit jul med billig pynt!
Potteskjuler i ny drakt


Da er de hvite julestjernene mine på plass.

Siden smaken forandrer seg fort hos meg, og jeg synes at det alltid er så mye finere pynt året etter, sitter jeg med en haug med blant annet potteskjulere som jeg ikke bruker. Og potteskjulere er søren meg ikke akkurat billig.
Her har jeg knytt hvite sløyfer rundt mine ordinære potteskjulere, og jeg synes det ble veldig hvitt og julete. Båndet kjøpte jeg på nille, til kr. 14-15 kroner for rullen. Et annet tips er å tre hvite- eller glassperler på ståltråd, og tvinne de rundt pottene til jul. Det er kjempelekkert synes jeg, og mye billigere enn å gå å kjøpe nytt hvert år. Dette funker kanskje ikke helt optimalt hvis du vanligvis har for eksempel oransje potter, men med  klassiske farger er dette fint!

Enkelt - billig - lekkert!

Gleder meg til å vise mer julete bilder, men de siste dagene har inneholdt sykdom og mange gjøremål. Ingen god kombinasjon synes jeg, men sånn er det :-)

Ønsker alle en super lørdag!

4 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

God lørdag skjønne!

Juleklem fra meg.

marita :) sa...

å så fint :)

josimo sa...

I dag kom pakken!!!
Tusen takk for flotte produkter. De glassklokkene var nydelige

Ønsker deg en god natt

Anka sa...

Så fint det ble. Kjøpte faktisk masse silkebånd selv på fredag. Søstrene grene har masse fint bånt til så å si gratis! Det liker vi. Nå har vi sett Narnia filmene så nå kan jula bare komme:) Du skal få et muntlig julekort av meg. Pakken er kjøpt inn. Men så spennt om du liker den.... Syns det kan være litt skummelt å kjøpe gaver noen ganger, hehe. Ja, skummel verden vi lever i... *fnis* Kos den på den 4 og siste advents søndagen før jul. Kjempe god kos fra meg;)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten