torsdag 17. desember 2009

Svibeleventyret er overSlik ser sviblene ut hos meg nå. Visne og fæle etter at jeg måtte sette de ut på verandaen. Og ute er det over 8 kuldegrader i dag, så stakkarene hadde ikke en sjangs.
Jeg var nødt til å teste om det var svibelene som forårsaket kløen hos Angelica. Det dukket opp masse vabler flere steder på kroppen, det så ut som elveblest. Svibler har jo en intens duft når de springer ut. Det er det eneste jeg kan komme på som hun kan ha reagert på her i huset.
Jeg kjøpte fire flotte julestjerner forrige dagen, og jeg var redd det skulle være de. Nå begynner hun å bli bedre, så julestjernene kan jeg forhåpentligvis beholde. Det har aldri vært noen som har reagert på sviblene før, så det med allergi er noe rare greier.

Jeg håper det blir bedre her, nå som sviblene er degradert til verandaen.
Det passet fint at jeg handlet inn både julerose, hvit Saint Paulia og hvite julestjerner forrige dagen da.
Det blir nok jul likevel :-)

5 kommentarer:

Heidi sa...

Hei. Jeg reagerer på svibler og julestjerner med å klø og svi i huden. Hvis du kniper bort de gule støvbærerene i midten av julestjerna, blir det allergivennligere. Et litetips, bare :-)

Kristine sa...

Jul blir det, og svibler er oppskrytt spør du meg ;)

Vibeke / Mammas Hus sa...

sikker på at det ikke er julestjernene...? Vi må kutte ut både de og juletre i år pga min manns datter. Hun reagerer veldig. Samme med min søster... :S

God bedring til frøkna!

Mariann Louise sa...

Hei, tusen takk for din utrolig søte kommentar hos meg, jeg ble så rørt!

Selv er jeg hyperallergisk, og kan nesten ikke ha planter og en hel masse andre ting. Etter å ha hatt masse allergi reaksjoner, har jeg krøpet til korset og gått over til kunstige planter, blomster. Syntes det var litt tåpelig, og "simpelt", men med litt koselig pynt, ser de nesten ekte ut. Dufter kan man jo få i hset med allverdens duftoljer som er på markedet:) Tips fra Gamlemor:))

Anka sa...

Hei super Liv! NÅ hadde jeg mange innlegg og gå igjennom. Har ikke hvert på bloggen min (eller noen andres sin) denne uka. Så mange fine innleg du har:) Kjempe søte lykter du har fått:p Hi, hi. Håper snufsing begynner å gi seg... Var innom å hentet filmene her om kvelden og det første jeg så når jeg ringte på døre var DEN FINE KRANSEN! Så koselig da! Heldig du:) Kos deg i kveld. Klem fra meg.

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten