mandag 28. september 2009

Mitt nye hvite soverom

I helgen ble vi endelig ferdig med oppussingen av soverommet, og vi ble superfornøyde! Jeg har vært veldig opptatt at det skulle være helt kritthvitt, og jeg synes det ble så hvitt som jeg hadde håpet på. Det er jammen meg en utfordring å få tak i helt hvite ting, som regel er det en anelse beige eller offwhite i det.


Jeg er aller mest fornøyd med sengegavlen, som min kjære har laget selv. Den er minimalistisk og moderne, og er en super kontrast til den mer romantiske stilen som er i resten av rommet. Han har montert to hvite spotlight på toppen, og alle ledninger er skjult bak gavlen.

Jeg bare ELSKER lysekronen min, som er kjøpt på Bohus for under 1000 kr :-)Jeg har enda ikke fått satt bilder i sølvrammene på kommoden, så som man ser, så reklamerer jeg enda for Kremmerhuset :-) I rammene skal det være gamle bilder av familiemedlemmer. Det passer ikke inn med moderne fargebilder synes jeg. Lysestaken til venstre er kjempegammel. Den har jeg fått av mamma, og den må minst være 50-60 år gammel. Det samme med glassbollen mellom bilderammene. jeg kan tenke meg at den er fra samme tiden. Også fått av mamma :-) I bollen har jeg lagt hvite små poser med lavendel. Mmm, så godt det lukter :-)

Bilde av hyllen på venstre siden av sengen. Den hvite damen i midten har jeg malt hvit så den skulle passe bedre inn, den var opprinnelig sort. Jeg synes det ble kjempefint, og jeg føler at den er helt ny igjen :-)


Jeg har drømt om brokadetapet, og endelig fikk jeg det. Den er veldig rolig, med hvitt matt mønster på hvit blank bakgrunn. Den er nydelig synes jeg. Samtidig ble skyvedørsgarderoben helt ny. Speilet på garderoben gjør rommet mye større :-)

Hva synes dere? :-)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det ble helt nydelig :o) Du har gjort en kjempe fin jobb her inne. Og senge gavelen ble veldig stilig.Her kan man drømme seg bodrt ja :o)
Klem syrran

Marita sa...

Det ble kjempe fint :)

Maria sa...

Vad fint sovrum ni har. Vitt är en härlig färg, man skulle kunna tro att det blir kallt och opersonligt, men vi målar allt mer vitt i huset vårt och jag njuter av den ro det ger!

S sa...

Kjempefint! Vi skal også pusse opp bittelitt på soverommet, men tror det blir litt mer mørkt enn dette. Lysekrone ønsker jeg meg virkelig der! Samboeren min gir meg dessverre ikke helt frie tøyler, så det blir nok en kompromiss..

madeleine sa...

Utrolig fint! Leter inspirason til det siste soverommet vi ikke har fått pusset opp enda,og her fant jeg noe lugnende som jeg selv vil ha det! Utrolig fint! Sjekk gjerne innom bloggen min=)
http://madeleine-thorvaldsen.blogspot.com/

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Et virkelig vakkert soverom ! :)

Anonym sa...

Får håpe spottene i gavlen er L.E.D., eller av type "møbelspot" som er beregnet til formålet.

Hvis det er halogen fra Clas Ohlson, så blir det for fyr over hue her...

Liv sa...

Anonym:
Nei, dette er sikkert, min kjære er elektriker, så dette er gjort på riktig og trygg måte skjønner du. Og siden han er elektriker, så blir det ingen handling på clas ohlson heller ;-)

Tove `blogg verden sa...

Nydelig soverom!!!! En drøm i hvitt rett og slett!!!

Anonym sa...

Hei!

Har aldri kommentert på blogger før jeg, men kom over din, og dette soverommet var nyyyyydelig, godt jobba :-)

Ble inspirert til å tapetsere vårt garderobeskap også, kan jeg spørre hvor du har kjøpt brokadetapeten på skapet?

Anonym sa...

hei! nydelig soverom, jeg skal også pusse opp soverommet mitt, og ønsker et hvitt soverom. lurer veldig på hvor du fikk tak i tapeten? :)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten