onsdag 30. september 2009

Jeg ønsker meg et gammelt vindu..

Når jeg får en idè, så setter den seg så til de grader bomfast, at jeg ikke får fred før jeg får gjennomført den. Andre som har det sånn? :-)
Ideen er en gammel ramme fra et vindu som jeg vil sette speil i.
Jeg irriterer meg nemlig grønn over den mørke gangen vår. Den er stor, men ligger så inneklemt til at det ikke er noe lys som slipper inn synes jeg. I hvertfall ikke nok. Det hjelper heller ikke at det i gangen ligger en trehvit trapp (opp til andre etasje). Den stjeler veldig mye lys. Det gjør også terracottaflisene på gulvet. Liker hverken flisene eller trappa, og vil bytte fliser og male trappa hvit. Men dette er i fremtiden en gang. En ting av gangen nå Liv :-)
I hvertfall, ideen min går ut på å stjele lys fra loftstua ved å reflektere det med et speil som jeg henger rett i mot vinduene oppe. Et vanlig speil ville blitt kjedelig der, så jeg tenkte at det kunne være stilig med et gammelt vindu som jeg tar ut ruten av, og erstatter med speil. Tror det også vil bli en fin kontrast mot den moderne stilen som jeg (vi) har.

Noen inspirasjonsbilder:

Maleri var vel ikke helt meg, men vinduet var veldig fint.


Vinduet må være avlangt, som dette.


Jeg likte denne ideen også. Å bruke ruten til å samle bilder i, superfint!

På et loppemarked tror jeg kanskje at jeg kan finne det jeg leter etter :-)

Bildene i innlegget har jeg funnet på nettet.

1 kommentarer:

Frøken Agurkolat sa...

Mor og far min har hauger med slike gamle karmer et sted.. Veit ikkje om dei er så lette og få tak i på loppis, men kanskje på nokre brukt eller antikk butikker? Det beste er jo eigentleg å prata med noken som har mykje skrot liggandes og kanskje du finn eit vindauge? :)

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten