mandag 8. februar 2010

Tapas - Oppskrift på Foccaciabrød!

Denne oppskriften var også med på tapasbordet jeg viste for et par uker siden. Jeg har fått den av min svigerinne, og den er veldig enkel, og gjør seg nesten selv :-)


Foccaciabrød være med på tapasbordet, for at det skal bli komplett!

Oppskrift til langpanne:

1 liter vann
50 g. gjær
2 liter hvetemel
1 dl olivenolje + en liten dæsj på slump
Litt salt. Jeg bruker 1 teskje + litt til
Elt alt sammen.

La heve i ca. 30 minutter.

Legg deigen i langpannen, og etterhev i 20 minutter.

Smør godt med olivenolje på toppen av deigen, og strø på Maddonsalt og Provancekrydder

Stek midt i ovnen på 175 grader i ca. 45 minutter.

Det var alt!
Selv Liv klarer dette! ;-)

4 kommentarer:

S sa...

Mmm! Foccacia er så godt! Jeg pleier ha på oliven i skiver og feta-ost..DET kan anbefales :-)

Fro (Idyll på landet...) sa...

Å - foccacia er kjempegodt! Jeg har laget det noen ganger, og det blir aldri gammelt, gitt...

Ha en fiiiin kveld!
Klem

Mari sa...

Nam nam nå blei eg svulten... kan nesten kjenne den deilige nybakte duften:)

Linn Mette sa...

Næmmen så hærlig det så ut :) <3 mmmmm <3

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails
 
Bloggurat Decorating Blogs - Blog Catalog Blog Directory TopOfBlogs Twingly BlogRank Blogglisten