Foccaciabrød må være med på tapasbordet, for at det skal bli komplett!
Oppskrift til langpanne:
1 liter vann
50 g. gjær
2 liter hvetemel
1 dl olivenolje + en liten dæsj på slump
Litt salt. Jeg bruker 1 teskje + litt til
Elt alt sammen.
La heve i ca. 30 minutter.
Legg deigen i langpannen, og etterhev i 20 minutter.
Smør godt med olivenolje på toppen av deigen, og strø på Maddonsalt og Provancekrydder
Stek midt i ovnen på 175 grader i ca. 45 minutter.
Det var alt!
Selv Liv klarer dette! ;-)
4 kommentarer:
Mmm! Foccacia er så godt! Jeg pleier ha på oliven i skiver og feta-ost..DET kan anbefales :-)
Å - foccacia er kjempegodt! Jeg har laget det noen ganger, og det blir aldri gammelt, gitt...
Ha en fiiiin kveld!
Klem
Nam nam nå blei eg svulten... kan nesten kjenne den deilige nybakte duften:)
Næmmen så hærlig det så ut :) <3 mmmmm <3
Legg inn en kommentar